A320 autopilot doesn't follow Localizer

:wave: Thank you for using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

2 tags are required: One for platform, and one for aircraft.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Have you disabled/removed all your mods and addons? If the issue still occurs with no mods and add-ons, please continue to report your issue. If not, please move this post to the Community Support section.

No mods xbox x

Which aircraft are you reporting an issue about? (Please also add the proper tag for it)

A320neo

Brief description of the issue:

on the EAGUL6 arrival into KPHX 07R all was well until I armed LOC (LOC bug was centered) my plane entered a right hand standard rate turn. This isnโ€™t airport specific either it always loses the plot and turns off course during the arrival at some point.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

Fly a flight with your plane

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Xbox x and default controller
Build Version # when you first started experiencing this issue:

latest version


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OPโ€™s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Renamed from โ€˜A320 neo autopilot\fmcโ€™ for clarity

1 Like