All GA planes are landing at extreme crab angles in even moderate wind

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Brief description of the issue:

GA aircraft only land at weird skewed angles (think extreme crab or Tokyo Drift) with even moderate wind. Cannot land lined up straight w/ the runway even when the wind is coming head on.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Provide coordinates (DevMode > Options > Display position)

Provide time & date of the observed Weather issue

5pm PT

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

Landing at KSQL in the evening with live weather when there’s typically moderate wind.

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Ryzen 9800x RTX 3080, Quest 2, Virpil rudder and throttle and T16000M stick

Build Version # when you first started experiencing this issue:

SU10 Beta


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Hello @Haltingpoint,
If you are using SU10 Beta, please report in the Beta forum: #sim-update-10-beta

I have moved your topic into that forum. :+1:

This is what makes it fun.