DX12 flashing in headset when Bloom is enabled

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

Have you disabled/removed all your mods and addons?

Brief description of the issue:

Intermittent obvious flashing in the headset on DX12 mode, this is resolved only by turning off Bloom. This has been reported also by @D4EF1n4tOR @wheeliemonsta @NinjaCanOpnr

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

VR, DX12, Bloom on

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

My headset is quest 2 but sounds like it affects all?

Build Version # when you first started experiencing this issue:

1.27.21 but I didn’t use DX12 previously so it may not have started with this build.


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Same issue. Intermittent but frequent flashes in VR at the periphery of vision with DX12 and bloom on. Does not occur using DX11.

Provide extra information to complete the original description of the issue:

I am using a Varjo Aero

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

Same here in DX12 only, turning off bloom resolves the issue.
HP Reverb G2

If relevant, provide additional screenshots/video: