Miss america mustang right tank won't give the fuel in the engine

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

no
Have you disabled/removed all your mods and addons?

Brief description of the issue:

no suck fuel from right tank
Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

not much. select right tank. and start the engine
PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Build Version # when you first started experiencing this issue:

su9. right now

:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

i sure it’s not depend of any of things except bug inside model
Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

if you be kind would be nice if you check her

I believe the Miss America Mustang is a Third-Party plane. Contact the devs of the aircraft for support if that is the case.

i really don’t sure about that. because all mustangs from reno update was part of msfs team update, as i get it. i get all collection of reno and don’t sure i flew all of them. no. i certainly sure i don’t:) but miss america i flew today with broken right tank. but i didn’t try to use mouse cursor. it can help. just habit to use mouse wheel for change selector position

1 Like