Mouse Disappears after a few seconds

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

Normal Mode

Have you disabled/removed all your mods and addons?

Not relevant I think

Brief description of the issue:

The mouse cursor disappears after a few seconds. For instance I am using the Pmdg 737-800 fmc and the cursor disappears. I’m not sure if this is a Pmdg bug or MSFS bug. I have only been using the Pmdg recently. I thought this may be fixed with SU10 but apparently not.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

no screenshot.

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

see above

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

not relevant

Build Version # when you first started experiencing this issue:

SU10 latest live version.


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes, but it is normal for pretty much every sim I’ve ever used. Most of us don’t want a mouse cursor forever visible in the cockpit.

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video: