No sound using a pair of Bose speakers connected via Bluetooth

I’ve been using a Logitech 2.1 system for quite some time but after moving to a new place with less available space, I would like to replace the 2.1 system (primarily to get rid of the subwoofer) with a 2.0 setup. Instead of buying a new set of speakers, I thought I might be able to use a pair of Bose Soundlink Revolve+ II speakers I already have.

I was able to connect them via Bluetooth to my Windows 10 PC and after putting them into stereo mode where each speaker serve as left/right channel, the result was great…until I started MSFS. For whatever reason, I don’t get any sound with MSFS running. Going into my audio devices, I can see how the sound is playing looking at the visual cues.

As long as I don’t have MSFS running, the speakers sound great when watching YouTube clips etc.

Anyone else had a similar issue, having speakers connected via Bluetooth work with MSFS?

I had the same problem, and this fixed it (disabling the hands free option):

Go to sound settings and disable default communication device for the bose. Keep default device for bose as that is what the sim uses. I had the same problem and it’s a bug after SU5.

Moved to Self-Service, PC-hardware for better visibility.

Thanks for your input guys!

I decided to skip this idea since I seem having issues using the speakers both with my PC and my mobile phone. I normally use the speakers to play music from my mobile phone. Also and even when the idea at first seemed good, I think it will be both easier and better to have a dedicated and wired pair of desktop speakers for my PC. Will do some research to see what speakers might be good.

Thanks anyway for your advice!

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.