Stutters right on touchdown when flying jets

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Have you disabled/removed all your mods and addons?

Yes, even changed all my graphics settings and nothing seemed to help, everything is installed and updated

Brief description of the issue:

Big stutters when landing jets, addon and default aircraft, right at touchdown and rollout. First stutter lasts about 2-3 seconds then the rest are about .5 -1 second

ICAO or coordinates (DevMode > Options > Display position)

Every airport when flying in with a jet

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

I usually start my flights from cold and dark and load up a flight plan on the fmc. Taxi and takeoff do not experience stutters. The flights I do are usually 30 minutes - an hour and a half. About 50 ft above and right on touchdown the stutters happen

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Processor Intel(R) Core™ i7-8700K CPU @ 3.70GHz 3.70 GHz
Installed RAM 32.0 GB
System type 64-bit operating system, x64-based processor
Pen and touch No pen or touch input is available for this display

I usually have my LOD at 200 and Object LOD at 200 as well. Never had issues previously SU9 and back. Have vsync on and refresh rate at 50%.

Build Version # when you first started experiencing this issue:

Latest version and SU10

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

General aviation aircraft do not have touchdown stutters

11 posts were merged into an existing topic: Freeze during touchdown - since SU10

3 votes have been moved.