Constant water distortion using DLSS

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Have you disabled/removed all your mods and addons?

Yes, community folder is empty.

Brief description of the issue:

When using DLSS I am getting constant water disortions. This does not occur with TAA.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

The DLSS screehshots were taken in highest Quality mode.

With DLSS Quality setting - water distortions shown constantly changing in a couple of areas.


Using TAA - No water distortions

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

Fly over water. This was taken at YBCS with a low circling approach over water to land.

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Build Version # when you first started experiencing this issue:

1.27.21.0


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Firstly, this was reported in the beta but for some reason the thread was moved to the archives. Perhaps it could be moved back to retain the votes?

https://forums.flightsimulator.com/t/dlss-artifacts-flying-over-the-ocean/529136

Secondly, this is not exclusive to DLSS. It also happens with TAA and becomes extremely noticeable with TAAU. The videos I appended to the following post were taken with TAAU.

https://forums.flightsimulator.com/t/dlss-artifacts-flying-over-the-ocean/529136/4