CTD on approach while recording replay using the Replay Tool

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

Yes for the Replay tool

Have you disabled/removed all your mods and addons?

Yes

Brief description of the issue:

The sim CTD when recording the landing at almost any airport tried the same flights without recording and did not face the issue. Issue only appearing when I am recording my Landing via the Replay tool

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

Start recording before descent till the point you are parked at the gate after landing.

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

If on PC, Fault Bucket ID - Instructions here - Please type in just the Fault Bucket ID # rather than a screenshot for privacy reasons:

1449597278884704906

Build Version # when you first started experiencing this issue:

1.26.5.0


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

If on PC, Fault Bucket ID - Instructions here - Please type in just the Fault Bucket ID # rather than a screenshot for privacy reasons:

Hey, i haven’t found your post before, but it sounds like we have faced the same issue. I posted some screenshots about memory usage in my thread, if you like you can check if that is also your case.