EHAM (Premium Deluxe) jetway issues after Sim Update IX

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Brief description of the issue:

Since Sim Update IX the jetways at EHAM are not displaying correct.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

Go to EHAM, park your aircraft and inspect the airport with the drone cam.

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

N/A

Build Version # when you first started experiencing this issue:

v1.25.7.0


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

I haven’t reproduced the issue using the steps above, but I get the same issue at the VOHS freeware scenery from flightsim.to

Provide extra information to complete the original description of the issue:

The issue seems to affect the default jetways at different airports. Note also that the head of the jetway still droops down as the jetway animation starts, causing it to run into the aircraft - as can be seen in the third screenshot below (this issue has persisted since SU5, I think).

If relevant, provide additional screenshots/video:



It broke in many airport not just one. It broke also in STV (India).

I see the same thing in default airports… bad timing for this bug as many of us will be staring at jetways quite a bit with the release of the PMDG 737 :stuck_out_tongue:

I would say, let’s vote to bring it under attention of the devs.