Elevation data error on Portugal Alqueva reservoir

:wave: Thank you for using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Have you disabled/removed all your mods and addons?

No

Brief description of the issue:

The water surface level on Alqueva reservoir near de Alqueva Dam (Portugal Scenery (Spain&Portugal from Asobo) is broken and with diferent altitude data

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:



ICAO or coordinates (DevMode > Debug > Display position)

Coordinates: Latitude 38.211057 Long -7.493680

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

all the World updates (I to XII) from Asobo/MSFS installed and the issue starts since the very moment I start the Game.
I used de DevMode only to catch the necessary information.

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Build Version # when you first started experiencing this issue:

1.32.7.0


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes
Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

no developers mode and ONLY MS Asobbo updates