KDFW Ground texture problem - PC

I’m really surprised that this didn’t get included among the airport fixes in the SU12 beta. How has no one noticed how broken this is yet?

2 Likes

Also, Los Angeles and Orlando have taxiways that feel like you are off roading. Don’t understand how this could be overlooked.

2 Likes

Two years in and nothing has been done to fix this. Maybe it’s really difficult to fix.

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

In Sim Update 12 beta on both Xbox Series X and Series S, and the issue still hasn’t been fixed.
Missing jetways, missing parts of terminal buildings, jetways not connected to buildings, large hole where one terminal building should be, tram flying in the air beside the terminal.

If relevant, provide additional screenshots/video:

7 Likes

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Same issue for me. Xbox Series X.

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Twitch

Same for me, Xbox Series X.

2 Likes

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

Same as the others, cfr screenshots already published. This problems crash the airliners

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

Taxi to or from the gate. Thought today’s update would fix it how sad.

If relevant, provide additional screenshots/video:

Already been done by others

1 Like

Same exact scenario for me. I’ve deleted the cache, restarted everything, and the airport will not load in for me. It is completely unusable.

2 Likes

Was this issue ever fixed, will get back on xbox and FS today. Last month after the last update DFW was all messed up. Completed reinstall did not fix it. THe left most terminal had no building or terminals, only a hole with cars. Some other spot also messed up. THe left where tram should be would not load except one then disappeared again later and never came back. A lot of us fly out from there for Delta or Southwest liveries and it affected us all. Can’t use the third party DFW one as the land is not even so we used the default until it became broken.

3 Likes

Nope, DFW is completely unusable on Xbox. There is no solution as you said, and there has been no activity on this thread to indicate any sort of interest in fixing it.

The fact that a major BESPOKE CLASS B AIRPORT is COMPLETELY UNUSABLE for MONTHS is beyond unacceptable. And as far as I know, there is nowhere else to turn but to continue begging someone to care.

8 Likes

Really sucks that it has never been fixed. once or twice i got it to load then next load the left side is just a hole with cars and some gates but no terminal. Jesus they needt o fix this. Stopped doing the houston to dfw and back short runs for this reason.

4 Likes

:wave: Thank you for using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Have you disabled/removed all your mods and addons?

Yes

Brief description of the issue:

I decided to fly out of KDFW for the first time recently and was horrified to find terrible textures and uneven terrain that caused damage to aircraft when taxiing. I had quite a few addons in my community folder, so I removed them all and restarted the sim, with no improvement. I have also deleted my rolling cache and switched from DX-12 to DX-11. Finally, I turned off photogrammetry, and right away the textures were fixed. But as soon as I turned photogrammetry back on, the problem returned. I would appreciate finding a solution that doesn’t require me to fly without photogrammetry…any help would be appreciated!

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:


ICAO or coordinates (DevMode > Debug > Display position)

KDFW

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Build Version # when you first started experiencing this issue:

SU12


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

This defiantly looks as to be a bug in the simulator, however, what I found during testing is that if I fly away and come back, I get an error saying “Your Bandwith is to low for data streaming” and photogrammetry turns off.

If relevant, provide additional screenshots/video:


Did my best to “highlight” the affected area

You should see how bad taxiway A is…looks like the taxiway collapsed

1 Like

Same issue here

@Player073333208 -are you on the beta? While testing with another person, we got conflicting results so I am curious as to if you are in AAU2 beta!

Thanks and have a great day!

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

YES
Provide extra information to complete the original description of the issue:
RWY 35 C has a cliff drop-off to runway and blurred runway textures.
Using newest driver 532.03, but prior drive had same result.
PHotogrammetry OFF resolves. ON = Blurs

If relevant, provide additional screenshots/video:

y8888y

Wow… what happened to KDFW??? My last flight out of KDFW on 07-MAY and all was good. Arrived today and blurry ground textures, missing taxi lines, floating lights and signage, oodles of bumps, pot holes, and craters. Varying degrees of these issues all over the field. And forget trying to taxi between the east and west side… the bridges are completely unusable. I tried with an empty Community folder, which made no difference. Turning off photogrammetry fixed it, but that is not desirable. I did not install the last WU and I am NOT participating in the beta.

1 Like

I’m not in the beta. Cheers!

1 Like