MU-2 nav & white strobe/ice lights

:wave: Thank you for using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

2 tags are required: One for platform, and one for aircraft.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Have you disabled/removed all your mods and addons? If the issue still occurs with no mods and add-ons, please continue to report your issue. If not, please move this post to the Community Support section.

No, not relevant.

Which aircraft are you reporting an issue about? (Please also add the proper tag for it)

Famous Flyer Inibuild Mitsubishi MU-2

Which aircraft version are you experiencing this issue on? (You can find this listed in the Content Manager under the Aircraft Name)

release version
Brief description of the issue:
Navigation lights starboard (right) side and port (left) side are weak. Tail light is not working. White strobe/ice lights not working and on starboard and port side replaced by nav lights (red & green).
Red rotating beacon on tail works ok.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Starboard & Port: Pointer to place of white strobe/ice light.

Tail: No working lights at all:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

Switch on nav and strobe/ice lights

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Not relevant.

Build Version # when you first started experiencing this issue:

Release version, since release.


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video: