PFD, MFD, MCDU all remain black when starting flight/powering A320

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

no

Brief description of the issue:

No PFD, MFD, MCDU in A320 when starting a cold and dark cockpit.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

Load any flight with A320 involved

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

XBOX series S

Build Version # when you first started experiencing this issue:

Sim Update 9

This started with sim update 9. Makes the game unplayable for me. When starting cold and dark aircraft, pressing BAT1&2 +GP starts everything exept all screens. Still not fixed after hotfix, which is very dissapointing.


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Just happened again during takeoff. Can happen in any flight phase i suppose. All screens black and a lag spike.

How can you break something that worked perfectly fine before SU9! Im not flying jets anymore until this get fixed.

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Same issue using Microsoft store version on pc. My batteries give a 0 volt read when turned on. All displays remain black when connected to ground power or APU
Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

This is still happening! Please look into it!

Totally agree. Happening to me too and many other I reckon. Needs looking into ASAP. I cant plan no flights now seeing as I only Fly IFR.