Replay On/Off selection not saving

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

Happens either way

Brief description of the issue:

Have to turn replay mode on in the Experimental menu each time opening the sim. It works fine for the duration of the sim, but once shut down and restart the sim, I have to turn it back on again.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

Restart the sim after saving this option and see if it is still turned on, for me it is always turned off until I switch it back on.

PC specs and/or peripheral set up if relevant:


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Just for clarification: you exit using the ‘exit’ button and no forced exit (alt+f4 or task manager)?

Correct, I always go to the main menu after a flight and exit to the desktop from there using the menu option at the bottom. Very rarely do I force exit out of the sim

Okay. Thank you for confirming!

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes (assuming a step in there where you turn replay mode on before restarting :slight_smile:)

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

:wave: Thank you using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

No

Brief description of the issue:

When activating the replay tool in options (experimental section), it does not save this. Next time I start the sim, it’s deactivated and needs to be activated again.

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

PC specs and/or peripheral set up if relevant:


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes. Setting will not stay.

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

PC Steam

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

PC Steam

If relevant, provide additional screenshots/video:

Bug moved to #bugs-and-issues:online-services. Currently experimental features are not meant to save between sessions, however this is slated for an improvement a future update.