Trees on LFKJ

:wave: Thank you for using the Bug section, using templates provided will greatly help the team reproducing the issue and ease the process of fixing it.

Are you using Developer Mode or made changes in it?

no

Have you disabled/removed all your mods and addons? If the issue still occurs with no mods and add-ons, please continue to report your issue. If not, please move this post to the Community Support section.

yes

Brief description of the issue:

trees on greens between taxiway and runway

Provide Screenshot(s)/video(s) of the issue encountered:



ICAO or coordinates (DevMode > Debug > Display position)

LFKJ

Detailed steps to reproduce the issue encountered:

PC specs and/or peripheral set up if relevant:

Build Version # when you first started experiencing this issue:

the last one


:loudspeaker: For anyone who wants to contribute on this issue, Click on the button below to use this template:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Provide extra information to complete the original description of the issue:

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

no

Provide extra information to complete the original description of the issue:

I don’t have any of the trees shown on your screenshots (I am under SU15B). Test done with Community folder empty.
Your runway pavement looks different than mine. Do you have any mods or market place addons ?. If so disable them and test again.

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

No

Provide extra information to complete the original description of the issue:

I do not have the issue that the OP is experiencing.

If relevant, provide additional screenshots/video:

On SU 15B

This looks like an addon you can download from the marketplace, as you are on PC, enter the sim in safe mode. It may be something in the content manager!

(To enter safe mode, open the sim and force close it through the task manager)

Cheers! :airplane:

community empty and no downloads from market place . only WU city updates I am on SU14



Could you try in safe mode as commented by @HamMan2118 ?
Also, if you have your rolling cache enabled, disable or delete it.
If same issue then maybe an issue in SU14 that does not exist in SU15B.

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

Yes

Provide extra information to complete the original description of the issue:

I am on MSFS stable release 1.36.2.0 (SU14)

If relevant, provide additional screenshots/video:

Do you have the same issue if you follow the OP’s steps to reproduce it?

No

Provide extra information to complete the original description of the issue:

See screenshot, below.
Partial Specs & settings:
Build: SU15B v1.37.12.0
3rd-Party Addons: None, Community Addons: None
i7-12700K (No overclocking), 32 GB 5200 MHz DDR5 CL40, Intel Arc 770 (16GB, v31.0.101.5382).
Graphics Tab: Full Screen 3840 x 2160 TAA, Render resolution - 100, AMD Fidelity - 150, VSync - On, FRL - 33% MRR (120 Hz), HDR10 - On, DX12B, TLOD @ 400, OLD @ 200, Motion Blur - Off, Other settings - all Ultra (Water Waves & Glass Cockpit Refresh Rate @ High).
Developers Tab: Developer Mode - Off
MSFS Version: MS-Store, Standard, plus All WUs & City Updates

If relevant, provide additional screenshots/video:

here in safe mode


community empty cache disabled so same issue

1 Like

this issue on SU14 came when when the game did the preparatory update for city update 6 on April 17

Based on what @Speed1994 posted, it appears that this is potentially an issue with just the stable version of MSFS :thinking:

I wonder if anyone else on the stable version can reproduce this issue!

1 Like

Yup, quite likely. Based on the Date Modified timestamps, the three packages that were upgraded as part of the initial mandatory upgrade were:

  • Packages\Official\OneStore\fs-base-ai-traffic
  • Packages\Official\OneStore \fs-base-nav
  • Packages\Official\OneStore\fs-base-genericairports

I’m on the MS Store Standard version, Build v1.37.12.0, so Premium / Deluxe & V1.36 users may have additional / different content, but my guess is that we would see differences in the fs-base-genericairports package. Mine contains 80 folders & 4,845 files.

Can anyone with SDK knowledge identify which of the APX–some number here–.bgl files covers LFKJ & if this file could affect the trees being seen within the airport?

I solved the problem with the sdk under su14

When SU15 will be released, could you test removing the modification you’ve made ?, to check if issue was only under SU14 and has been fixed with that latest release.

I’ll do it

1 Like