Missing bing satellite scenery EHAM approach runway 6

I’m afraid to report again that the issue I’d mentioned above persists, furthermore during a quick hop from AMS to RTM, I’ve come across just another satellite imagery tile missing,

[51,990603, 4,684826] :

note: I never use rolling cache.

1 Like

Noticed this today for the first time at FACT - been away from the sim for 5 days - just to come back to this mess. Looks like it is worldwide an issue.

3 Likes

I’m getting this in South Africa as well, different areas

Same! I didn’t know what was happening, areas that previously had Bing imagery are now without. What’s going on?

Also when loading into such an area the game switches to offline mode or the loading screen takes forever.

edit: This is near FACT, it appears high resolution imagery for certain areas are gone:

These might be related:

Having the same issue for three days now. Made a post about it and submited a ticket.

Bing servers have suffered a stroke or?

Seems there is yet another thread (now closed) about this here.

1 Like

I didn;t mean to close that thread, I wasn’t aware that selecting a person’s response as a solution would close it. I’ve create anothe thread for it with photos in this bug section.

1 Like

Drop a link to the new thread into your post there so that folks can find it from here.

1 Like

Thanks, done.

I do believe what you are experiencing is attached to the LOD calcuations the sim is using, the loss of quality obviously as documented already is substantial with every few thousand feet, the degradation has become far worse and I believe this anomaly is somehow linked to the LOD calculations.

In all honesty I haven’t seen it this bad (as per your video) but then again I haven’t played the sim since the textures started degrading rapidly. I hope Asobo along with MS find a solution to these strange LOD degradation issues.

This is fixed.

1 Like